Dispositius mòbils i tecnodependències

imagesSegons la Fundación Telefónica durant l’any 2014 les xifres d’addicció van crèixer un 13% i els espanyols ja vam consultar el mòbil una mitjana de 34 vegades al dia. A més, s’estima que el 67% dels menors de 15 anys té el seu propi terminal.

Pel que fa a l’addicció al mòbil, es conclou que el 40% dels joves no pot viure sense el seu telèfon. El 2015, al nostre país, el 53% dels espanyols és addicte al mòbil segons dades del Centre d’Estudis Especialitzats en Trastorns d’Ansietat, a Espanya, en el qual ja hi ha 55 milions de terminals segons dades de la Comissió del Mercat de les telecomunicacions (CMT). 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s