El control (impossible) del mòbil dels fills

Millor compartir temps, parlar, generar confiança mutua…i tenir present que eduquem amb el que fem tant com amb el que diem.

AMPA IPSE BLOC ... un espai per a la comunicació i per a la participació.

Els pares assisteixen a un fenomen que no van viure d’adolescents: l’ús del mòbil s’ha convertit avui en un objecte imprescindible en la relació amb els altres. Els ‘smartphones’ obliguen els progenitors a plantejar-se com protegir els menors sense atemptar a la seva privacitat

pares mobils control 01

Els pares solen acceptar de ser un adolescent contemporani implica portar un smartphone a la butxaca. Conscients del poder del giny, no desitgen que els seus fills quedin marginats del cercle d’amics, arrossegant un sentiment d’incomprensió i una etiqueta de “pringat”. Vuit de cada deu adolescents ja tenen mòbil i l’edat d’introducció, actualment en els 12 anys, coincidint amb l’inici de la secundària, s’està avançant als 10.

Molts esdevenen orfes, orfes digitals, ja que els seus pares no seran seus referents en aquest tema. Amb aquesta ignorància generacional sobre el comportament social a les xarxes, els progenitors es veuran obligats a enfrontar dubtes sobre com protegir…

View original post 845 more words

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s