Aquests alumnes que ningú vol …

AMPA IPSE BLOC ... un espai per a la comunicació i per a la participació.

L’opinió de Javier Gallart a XarxaTIC.

aquells alumnes que ningú vol

En tots els instituts (almenys en els públics) hi ha un petit nombre d’alumnes, als quals tots anomenem “conflictius” que cap professor no vol ni sentir parlar d’ells. Són alumnes capaços de destrossar qualsevol classe, capaços d’enfrontar-se a qualsevol, alumne, professor, inclòs el director, fins i tot a la policia en casos puntuals.

Després, un arriba a casa i al engegar la tele veu, al programa de “Hermano Mayor”, com un jove de 20, 22 anys és capaç de destrossar casa seva, d’insultar a la seva família, de PICAR! als seus propis pares. I tots ens quedem horroritzats, no donem crèdit, pensem que això mai ho veuríem amb els nostres ulls. I és real, sí, passa. És veritat que són casos extrems, però dóna una idea de per on va la nostra societat. Cal preguntar-se, què ha fallat ?, qui ha fallat ?, què hem fet…

View original post 448 more words

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s