La seducció porta els adolescents a Instagram

La majoria és en relació perquè veuen que no és un lloc ideal i detecten que estan permanentment controlats pels seus pares o tutors legals.

Jaume Guzmán Casals

Els nadius digitals nascuts al segle XXI tenen uns hàbits tecnològics diferents, no ho neguem, dels seus predecessors. En l’actualitat, aquesta generació Z defuig de Facebook, sigui de manera temporal, transitòria o definitiva, i se senten més còmodes en d’altres xarxes socials.

Fins fa pocs anys, els adolescents només navegaven per la major xarxa social del món, anomenada Facebook. Era més que un fet que només existia aquesta xarxa per conèixer noves amistats, seguir famosos, empreses “cool”, les últimes modes, tendències, xafaderies… Ara bé, en l’actualitat els joves ja prefereixen estar instal·lats a Twitter, Instagram o Snapchat, en detriment de la xarxa que va fundar Mark Zuckerberg el 2004. La majoria és en relació perquè veuen que no és un lloc ideal i detecten que estan permanentment controlats pels seus pares o tutors legals. Tot i les novetats i els canvis que es produeixen a…

View original post 335 more words

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s