Me, myself and I

Les xarxes socials són el motor d’aquest pensament del jo, de l’individu, tot creant la necessitat de mostrar un jo que agradi a tothom.

Revista Humanamente

Me, myself and I és la millor expressió per parlar de la filosofia quotidiana de la societat actual. Aquesta expressió anglesa es podria traduir com jo, jo i jo però no tindria la mateixa força, ja que me és un pronom que s’utilitza com a complement em o després de preposició com mi, myself seria la traducció de jo mateix i finament I es tradueix com el pronom jo. Per tant són tots jos, però amb utilitzacions diferents, i és un matís molt important. Avui vull parlar d’aquesta individualitat, que ha aparegut amb tanta força a la postmodernitat i ha estat potenciada en els últims anys per les xarxes socials.

En l’actualitat moltes vegades sembla que el col·lectiu hagi perdut força i que estigui desapareixent. I el pitjor és que ni ho veiem. La gent creu que no pot canviar res del seu món i que per tant no…

View original post 384 more words

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s