CONVOCATORIA A FAMÍLIES PER PARTICIPAR DEL POSEM MACA L’ESCOLA

Els propers 12 de març, 2 d’abril i 14 de maig torna el Posem Maca l’Escola.

Aquest projecte, que ja venim fent fa uns anys, va néixer de la iniciativa de les famílies de l’escola per reparar o millorar  aquells espais que com a mares i pares estan a les nostres mans. Si voleu veure que s’ha fet altres anys piqueu aquí.

L’activitat que es farà en tres dissabtes de 9h a 14h. està pensada perquè pugui participar tota la família: Mares, pares, avis, avies, nens i nenes. Aquests últims podran ajudar a l’activitat, o si son massa petits, algun pare o mare s’encarregarà de fer activitats i jocs.

Aquest any s’ha vist des de l’escola la necessitat de reparar, o restaurar les següents zones:

-Repintar les línies del pati i dels jocs del terra, la caseta i tanques del pati infantil.

-Envernissar taula del “pícnic” i la caseta de fusta.

-Reparar la paret de l’entrada infantil.

-Acabar el bagul de joguines.

Ja ho veieu !!, necessitem:                                                  

– Gent que tingui idea, no cal que siguin experts, de pintura, fusteria, picar i arrebossar parets, organitzar activitats i jocs per nens i nenes..

-Eines  de fusteria i construcció per facilitar la tasca: Polidores de fusta, material d’obra (Gaveta, llana, espàtula, batedora pel  morter..).


Important!!
necessitaríem saber qui participarà de l’activitat per comprar el material necessari, per tant agrairíem que retornessiu els fulls omplerts entre el divendres 4 o el dilluns 7 de març. Per apuntar-vos podeu omplir el formulari de participació d’aquesta publicació o bé retornar a les tutores el full que donarà l’escola a través dels nostres fills/es.

MOLTES GRÀCIES pel vostre temps i l’interès!!

Anuncis