Tallers per entitats i equipaments.

Destinats als i les joves usuaris/es de Casals de joves, centres de tarda o centres cívics, tenen com objectiu donar a conèixer altres usos d’Internet mes enllà de xatejar, descarregar i compartir imatges, música o vídeos. Són sessions pràctiques i accessibles per la iniciació en l’entorn de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Com a argument transversal s’aniran treballant els riscos del mal ús de les xarxes socials.


Connectats!! (A partir de 13 anys)

En aquest taller es treballen els usos de les Xarxes Socials mitjançant monogràfics de TICs com Pinterest, Instagram, Twiter o Facebook. L’objectiu d’aquest taller és que els joves puguin veure que a part de publicar fotos seves o compartir vídeos amb aquestes eines es poden crear continguts, expressar-se i aprendre de forma col·laborativa. Es pot afegir o treure alguna d’aquestes eines segons la realitat dels joves de cada servei. La durada del taller és de 4 sessions d’1:30h cadascuna.


Escola de Bloguers/es.

Amb aquest taller acompanyarem a crear un blog i a gestionar els continguts de forma senzilla i àgil. El bloc que es realitzarà podrà ser un personal o bé d’un grup. L’objectiu és donar a conèixer altres suports 2.0 a l’hora de participar a les xarxes socials. Un altre propòsit és treballar conceptes com són el treball col·laboratiu o la curació de continguts per ensenyar a filtrar i ordenar l’excés d’informació d’Internet. Aquest taller tindria una durada trimestral amb una sessió  setmanal d’1:30h.


taller de creació audiovisual. Fem un vídeo!!  

Aquest taller té com objectiu proporcionar eines per gravar en formats portàtils i editar creacions audiovisuals de forma àgil. Durant les 4 sessions es definiria la idea, es prepararia el guió o argument, es gravaria i finalment s’editaria. El tema de les creacions anirien al voltant de les qüestions que afecten als joves, informar sobre activitats o notícies del seu entorn o bé alertar sobre temes que els preocupenLa durada del taller és de 4 sessions d’1:30h. cadascuna.


La meva ràdio online.

Amb aquest taller es pretén ensenyar als joves a gravar online mitjançant Audacity i editar ràdios virtuals en format Podcast. Com en el taller de vídeo, les emissions registrades anirien al voltant de comunicar o donar a conèixer el que els agrada, informar sobre activitats o notícies del seu entorn o bé alertar sobre temes que els preocupen. La durada del taller és de 4 sessions d’1:30h. cadascuna.

 

Anuncis